Joan RiversJoan Rivers

Apple se chinuie sa mentina pasul in ultima vreme cu reclamele pe care le fac vedetele. Nu au avut parte de niciun selfie spontan plin cu vedete ca Ellen Degeneres, Meryl Streep si Bradley Cooper, precum cel de la premiile Oscar, care s-a dovedit a fi o reclama pentru un telefon Samsung. Nedorind sa ramana in urma, Apple a dorit sa colaboreze si el cu vedete, implicand vedete in lansarea noului iPhone 6. Probabil ca ati auzit de faptul ca U2 a aparut la eveniment …. dar si in telefonul dumneavoastra, fara sa-i vreti acolo, dar si alte vedete ca Dr. Oz, Coco Lee, willi.i.am si altele pe care trebuia sa cauti pe Google pentru a afla cine sunt. Dar, stiti, Apple inca are multi fani peste tot. Intrebati-o pe Joan Rivers, care si-a exprimat parerea pozitiva fata de iPhone 6 … la doua saptamani dupa moartea ei.

Postarea a fost, evident, o afacere pre-negociata pe care cineva a uitat sa o stearga in momentul in care Joan Rivers a trecut in nefiinta. Sunt destul de sigur ca Rivers nu avea cine stie ce opinii importante despre iPhone 6, fie ele bune sau rele, insa fantoma ei digitala a reusit sa critice ecranele mici si durata de viata a bateriei din modelele mai vechi. Putem da vina pentru acest lucru pe recenta angajare Apple a unui „manager de marketing buzz”, lucru care este exact lucrul nesuferit care pare din descriere. Iar adevarul trist? Prostia asta chiar merge. Chiar daca este evident ca vedeta minte (sau este evident ca e moarta), atasarea unui fete cunoscute alaturi de un client ajuta la atragerea clientilor. Desigur, functioneaza mai mult in cazul clientilor tineri si usor impresionabili, dar exact asta urmaresc companiile, la urma urmei.

Desigur, toata lumea a crezut ca aparitia albumului U2 in telefonul lor a fost o invadare a intimitatii – dar a facut oamenii sa vorbeasca despre Apple, deci, misiune indeplinita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *