culoarea-ochilorTindem sa spunem ca ochii verzi niciodata sa nu ii crezi sau cei caprui sunt dulci- astfel de expresii sunt cele care definesc persoane prin prisma unor rime insa dincolo de acest aspect pueril poate sa nu uitam ca in functie de culoarea ochilor se poate defini o persoana in complexitatea sa. Studiile scot la lumina faptul ca de la culoarea ochilor unei persoane se pot distinge anumite predispozitii.

  • Cei care au culoarea ochilor deschisa sunt persoane mai rezistente la durere, cele care nu vor dezvolta atat de usor o despresie. Spre exemplu in randul femeilor o astfel de caracteristica le ajuta sa fie puternice psihic vorbind, sa nu aiba parte de o depresie post natala spre exemplu. Stii cum se spune, nu il poti enerva atat de usor insa si cand vei reusi…pare sa fie un aspect total adevarat pentru persoanele cu ochi verzi sau caprui.
  • Cei cu ochi inchisi la culoare, respectiv negri sau caprui nu consuma prea mult alcool tocmai pentru ca din cantitati mici ajung sa fie deja atinsi de ameteala. In schimb cei la polul opus au o mai mare predispozitie la consumul de alcool in cantitati mai mari.
  • Ai ochi deschisi la culoare, esti mai predispus la studiu. Sau cel putin asa se spune desi nu este o regula in ceea ce priveste calitatile de geniu.
  • Cei cu ochi inchisi la culoarea sunt si cei care de cele mai multe ori se impun, sunt dominanti si asta se observa mai ales in radul barbatilor.
  • Cei cu ochi albastri au predispozitie pentru probleme cu auzul. Si in egala masura sunt mai inhibati, mai rezervati si vor vorbi mai putin despre ei chiar si cand tine de o confesiune accentuata, profesionala si asigurata de confidentialitate de inalta clasa.

Insa pana la urma suntem cu totii umani, cu defecte si calitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *