1Din munca nu moare nimeni si de mici copii tot stim si auzim tot felul de vorbe populare care cinstesc munca in sine. Pana la urma si maturator pe strada daca ai fi, tot mandru de tine esti pentru ca muncesti onest si din asta iti castigi existenta. Cazul unui model la videochat intrece orice asteptari, chiar si din acest punct de vedere. Cel putin cand vine vorba de cele care lucreaza la videochat studio Heylux.

Munca la Heylux inseamna mai mult decat un simplu videochat. Munca in cadrul acestui studio videochat numit Heylux inseamna ceva distinct pentru ca tine de lux. In orice domeniu exista cazuri cand locurile de munca, chiar si pe aceeasi nisa, difera in conditii. Exact asa se defineste si ceea ce tine de videochat studio Heylux.

Chiar daca este de un nivel inalt, unii inca au retinere cand vine vorba de un astfel de job. Cum si de ce, de ce tocmai aici sunt intrebari care ii framanta mai ales pe cei dragi. Si incepe avalansa de intrebari. Cum sa le spui mai ales parintilor sau prietenilor despre faptul ca tu lucrezi la videochat studio Heylux?

Lucrurile sunt mai simple decat crezi, de vreme ce conditiile de lux sunt cele care se impun. In primul rand alegerile sunt ale fiecarui om in parte. Oricum nu poti alege calea  videochatului daca nu esti majora, asa ca pana la varsta la care ar raspunde de tine parintii oricum nu poti face acest pas. Si ce trece de varsta majoratului inseamna o alegere pe care o poti face si singur.3

De justificat? Poate ca te vor intreba cu totii cum ai gasit acest job si de ce tocmai aici. Le poti raspunde efectiv prin experienta ta. Gasesti un anunt de la videochat studio Heylux, iti vine greu sa crezi ce salarii ofera si incerci. De curiozitate, la inceput, pentru ca mai apoi sa iti dai seama ca iti place si ca ai atat de multe de facut in viata asa ca banii castigati aici sunt necesari. Si continui. Este la fel de simplu precum la orice alt job.

Si totusi cum isi explica unii ca alegi asa ceva? Cand vine vorba de un studio de videochat precum Heylux, lucrurile nu sunt la fel ca in orice alta parte. Aici se plateste la zi, aici sunt dotari de invidiat. Ai parte de respect si de un program cum nu mai gasesti in alta parte. Numai bonusul este unul de invidiat.

2Concluzia? Acolo unde viata este una implinita, acolo unde iti dai seama ca o astfel de alegere iti aduce satisfactie completa si sanse sa iti realizezi visurile vietii e simplu sa faci acest pas si sa marturisesti cu mandrie. Desigur, poate ca parintii inteleg mai greu acest concept. Doar ca pe vremea lor nu exista un astfel de job, de unde si marea diferenta.

De cand Heylux ti-a oferit o sansa la job viata ta s-a schimbat cu totul! Aceasta este povestea pe care sa o marturisesti mai presus de orice explicatie.

9 comentarii la „Cum afla parintii si prietenii de munca la studioul de videochat Heylux”
  1. parintii nu te sustin indiferent ce le-ai spune, cel ami bine este sa lucrezi part-time in videochat. chiar si asa castigi bani frumosi

  2. atunci cand vrei sa ai bani nu mai conteaza ce mai spun si aprintii. ii ajuti si pe ei cu ceea ce castigi tu.

  3. viata se schimba cand lucrezi ca si model. a fi model inseamna bani, inseamna lux, inseamna viata. asa merita sa traiesti

  4. castigi bani usor si te simti bine. esti invidiata de altele in fiecare zi. merita cel putin o data in viata sa te bucuri de asta.

  5. cei care iti sunt prieteni te vor intelege si te vor ajuta sa te simti bine. faci o munca care iti place… in fond, nu esti dator cu explicatii nimanui

  6. nimeni nu se plange de conditii de lux, ci se plang de absenta lor. atunci cand le ai la dipizitie este mai bine sa profiti de ele. o viata ai si aia merita traita.

  7. aj vrea sa jtiu cati bani castiga un model pe luna. j dc fetele de aici traiesc in conditii de lux. in fond ce fac ele?

  8. eu am sansa de a lucra intr-un domeniu. pot zice ca se aseamana cu un loc de munca normal, doar ca mai bine platit. tu iti garantezi singura castigul. esti motivata, ai bani, nu….nu ai…

  9. cu banii din videochat miam luat masina. urmeaza sa imi iau j o ksa j nu trebuie sa mai stau cu parintii. pentru k oricum sunt majora j trebuie sa imi decid sg soarta.

Comentariile sunt închise.