ruj avantaj

Se poate ca o anumita culoare de ruj de buze sa iti faca dintii sa para mai albi? Cu siguranta ca exista si cu toatele am trecut prin momente prin care am ajuns sa ne dam seama ca anumite culori ne avantajeaza si ne pun fata in evidenta, albindu-ne si dintii in acelasi timp.

Culorile cele mai potrivite pentru sublinierea unor dinti frumosi si a unui zambet minunat sunt cele de ce tin de culoarea vinului. Pe cand rujurile mai roz sau spre nude, nu ne fac dintii sa iasa prea mult in evidenta, cele rosii sau burgundy ne ajuta foarte mult sa capatam acea albire a dintilor fara a apela la vreun cabinet stomatologic.

Insa, exista un mit cum ca nuantele de ruj inchise la culoare avantajeaza pe toata lumea. Lucrurile nu stau asa, pentru ca de fapt toata treaba tine de culoarea pielii si de culoarea danturii unei persoane. Unele femei cred ca schimbarea culorii rujului le poate face sa para mai radiante si ca dintii lor sa se transforme din galbeni sau patati in dinti albi si stralucitori.

Nu este deloc cazul. Este adevarat ca anumite nuante de ruj ne fac dintii tuturor sa para mai albi, insa nu se aplica in mod universal acest lucru. In afara de rolul pe care il joaca deja culoarea dintilor tai in aceasta schema, si tonul pielii este la fel de important si schimba totul. Femeile din toata lumea au complexe diferite ale pielii si tonuri diverse care tin de nationalitate sau de expunerea lor la soare.

Toate aceste culori si nuante mai reci sau mai calde ale pielii afecteaza destul de mult decizia de a cumpara o anumita nuanta de ruj pentru a le complimenta expresia si dantura. Este perfect natural sa fim sceptice cu referire la anumite tonuri si nuante de ruj si sa nu credem in aceste teorii, insa un ruj poate schimba totul sau mai bine zis o anumita nuanta de ruj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *