Orice parinte isi doreste pentru copilul sau o copilarie fericita. Orice copil isi doreste timp pentru joaca si distractie. Combinate aceste concepte pot duce  la alegerea unor lectii de dans pentru copii. Mai mult decat o simpla activitate de timp liber, mai mult decat simple alegeri pentru a umple timpul unui copil lectiile de dans sunt cu folos.

Primii pasi de dezvoltare personala, primele lectii de dans

Cu fiecare curs de dans la care va participa copilul va invata tot mai multe. Despre sine si ce este in ju, despre socializare si despre aptitudinile sale. Cu fiecare ora petrecuta la scoala de dans cel mic invata si se dezvolta. Mai ales in cazul prichindeilor lectiile de dans aduc o serie de avantaje, de la nevoia de a adopta o postura buna, de a avea echilibru si pana la stari propice fiecarui moment. Practic experimenteaza toate trairile, invatand sa separe binele de rau, sa aiba emotii dar constructive, sa uite de trac si sa faca performanta, sa isi doreasca mai mult, sa isi puna emotiile in slujba pasilor de dans.

Scoala de dans cere atentie, cere timp si dedicare pentru ca la randul sau sa ofere nu numai secrete din spatele cortinelor, mai mult decat tehnici de dans si coregrafii ce vin de la oameni competenti, cu experienta in asta. Scoala de dans si orice curs al sau educa intr-o alta forma. Pentru ca cei mici vor invata sa fie responsabili si sa respecte un program de dans, sa invete o lectie de dans insa mai mult decat asta invata sa traiasca o lectie de dans. In sensul sau profund inseamna sa transpuna emotii in pasi de dans. Si practic sa se dezvolte armonios; sa fie in forma si bine proportionati. Un inceput frumos pentru un copil frumos, un timp liber placut si pe sufletul partintilor, dar si spre bucuria celor mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *