cover articol
De cand am tema aceasta la blog am tot schimbat coverul la o perioada nestabilita si as dori ca de acum sa o schimb din saptamana in saptamana, cred ca ar fi bine.
Acum vine si faza urmatoare sa mai adaug si citate peste acel cover sau sa-l las simplu ?
Va place aceasta ideie ? Ofera un aspect mai placut blogului ? Sa las un singur cover sau la fiecare refresh de pagina sa apara alt cover ?

6 comentarii la „Cover de blogger.”
 1. Dintru început, părerea mea e SUBIECTIVĂ, dar se bazează pe o experienţă de 12 ani pe net şi câteva situri văzute. „Câteva”, însemnând cam 15 pe zi, 300/365, an de an.
  Ceea ce propui tu, se potriveşte unui anumit public ţintă şi anume, elevi de şcoală generală şi eventual, de liceu.
  Dacă acesta este publicul ţintă căruia i te adredsezi, atunci e OK să faci caleidoscop din blogul tău.
  Dacă însă vrei să atragi oameni de valoare, atunci ai nevoie de o temă precisă, care să devină în timp, IDENTITATEA TA GRAFICĂ, BRANDUL, şi să sugereze AUTORITATEA şi RECUNOAŞTEREA de care te bucuri.
  Prin urmare, un sit cu bannere care se tot schimbă, înseamnă ceva, în vreme ce altul cu o identitate precisă, o grafică unitară, stabilă, înseamnă ALTCEVA. 
  Obiectivele pe care ţi le-ai stabilit în viaţă, te definesc atât online cât şi offline.
  Succes, indiferent de ce decizie iei!

 2. Un banner la fiecare refresh cu un citat ar fi interesant, dar o sa ai de munca sa faci mai multe bannere ca sa nu se repete prea des.

 3. Mie imi place mult ideea bannerelor rotative. Dat fiind faptul ca citesc cu interes orice citat, am ajuns sa dau refresh sa vad ce se mai schimba in header:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *