Nissan Teatro for Dayz

Noul concept de masina a celor de la Nissan este conceput in asa fel incat sa raspunda la cerintele oamenilor din prezent: un vehicul ce poate vorbi, potrivit pentru dependentii de social media care nu stiu cum sa isi traiasca viata fara tehnologie. Denumita Teatro for Dayz, conceptul de masina care si-a facut aparitia la Tokyo Motor Show este acoperit numai de ecrane. Nissan a sustinut in cadrul unui comunicat de presa ca aceasta este prima masina creata special pentru „generatia cunoscuta sub numele de <nativi digitali>”, cu toate ca poate fi utilizata si de alti oameni.

„Proiectarea unei masini care sa prinda la generatia actuala cere utilizarea, in mod intentionat, a cunostintelor si abordarilor tehnologice acumulate de-a lungul timpului”- sustine directorul executiv Satoshi Tai. In viziunea acestuia, generatia actuala de oameni nu este pasionata de acceleratie, putere sau „calitate suprema”.

In schimb, potrivit Nissan, se doreste creara unei masini care sa permita acestora sa se conecteze si sa distribuie experiente noi cu prietenii lor virtuali. In timp ce Nissan nu a intrat in alte detalii specifice in ceea ce priveste modul de conectare a pasagerilor cu oamenii care nu sunt in interiorul masinii, se poate presupune ca exista mai multe modalitati de a uploada fotografii, de a se publica statusuri sau sa intre in chat folosind masina.

Conexiune masina

Nu numai ca Nissan isi propune ca pasagerii masinii Teatro for Dayz sa poata calatori dar sa si distribuie online experientele lor, compania isi doreste ca acestia sa poata impartasi si experienta uimitoare alaturi de masina.

Design-ul sau ce este descris ca fiind asemanator cu o „panza curata” gazduieste un interior alb puternic care poate fi transformat in mai multe imagini folosindu-se diferitele imagini afisate de ecranele din masina. De asemenea, aceste ecrane vor permite utilizatorilor sa isi proiecteze propriile experiente, sa se conecteze cu prietenii sau sa afiseze orice tip de atitudine isi doresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *