bricolajmarket.ro

Sistemele solare plane au fost special concepute pentru a oferi un nivel de performanta inalt, la pachet cu costuri ulterioare minine. Asa cum indica si denumirea lor, prezinta o suprafata de absorbtie plana si sunt special proiectate pentru producerea apei calde menajere, totodata constituind un suport eficient in cazul celor ce dispun de incalzire centrala, precum si pentru apa din piscina.

Pot fi montate orizontal sau vertical, dupa model. Optiunile de la Bricolaj Market se pliaza pe normele europene privind siguranta si utilizarea lor.

  • Partea functionala a colectorului solar plan

Acest model de sistem solar dispune de un element absorbant ce este de altfel componenta principala a sa. Scopul lui este de a realiza conversia energiei de radiatie solara, transformand-o in energie termica. Este predata apoi agentului termic utilizat de sistem, care poate fi apa sau solutie antigel. Prin acesta, se preia energia din colector care mai departe este fie direct folosita, fie stocata.

Sunt o recomandare si o necesitate in cazul instalatiilor solare ce produc ACM.

  • Caracteristicile colectorului solar plan

Astfel de sisteme sunt imbracate in carcasa metalica ce prezinta o rezistenta crescuta fata de intemperii.

De asemenea, dispun de o izolatie termica inalt calitativa, care sa asigure beneficiarul de faptul ca nu exista riscul de pierderi energetice, respectiv ca aceastea sunt in cantitati nesemnificative.

Producatorii ale caror sisteme sunt comercializate in cadrul site-ului bricolajmarket.ro au avut in vedere aplicarea unui strat de protectie ridicata asupra elementului absorbant plan. Astfel sistemul intreg asigura un randament sporit, asadar si o functionare eficienta.

Pe cat sunt de eficiente, pe atat sunt de practice – colectoarele solare plane se regasesc in portofoliul magazinului online Bricolaj Market sub capacitati diverse, in functie de necesitati. Vezi aici – https://www.bricolajmarket.ro/category/351/sisteme-solare-plane.html – modelele disponibile si in caz ca nu reusesti sa identifici o solutie potrivita situatiei tale, solicita asistenta specializata a profesionistilor.

Indiferent insa de tipul acestuia, stii ca beneficiezi de garantie de 2 ani, respectiv 1 an, deci ai incredere ca investesti intr-un produs durabil si care iti va aduce randamentul dorit. Raporteaza-te si la costurile aferente fiecarui pachet solar, pentru a identifica o solutie pliata pe posibilitatea ta financiara. Desigur, ai siguranta ca raportul intre calitate si pret este unul echilibrat.

Te poti orienta dupa cel potrivit atat avand in vedere capacitatea boilerului – de pana la 400 l, cat si numarul de persoane caruia se dedica fiecare pachet disponibil.

SunSystem si PROTHERM sunt doi producatori renumiti vizavi de sistemele solare plane, iar  pachetul dorit iti este trimis direct din stocul magazinului sau al furnizorului. Gasesti pe site aceasta informatie, pentru fiecare dintre optiuni.

Mai mult decat atat, in acelasi magazin gasesti si alternative ale panourilor solare plane, precum sistemele solare presurizate sau nepresurizate, colectoarele solare cu tuburi vidate Heat Pipe spre care te poti orienta. Acceseaza pagina bricolajmarket.ro si descopera solutia ideala pentru tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *