Planificarea unei nunti aduce in prim plan numeroase aspecte de standarde inalte. Asta pentru ca un astfel de eveniment este clar unul de inalta clasa, unic. Din astfel de aspecte este clar ca de vreme ce iti impui limite multumirea pe termen lung nu are cum sa existe. Nu trebuie sa dai de situatiile complicate si cele de natura sa te dezamageasca pentru a aprecia in cele din urma ceea ce este un standard profi. Tocmai de aceea alegerile bune incep cu Constantin Butuc Studio fotograf pentru nunta ta.

Te vei intreba cine iti garanteaza fotografii de vis. Raspunsul va fi mereu acelasi. De fapt singur iti garantezi asta cand alegi ceea ce trebuie, cand alegi ceea ce iti aduce un nivel deosebit al lucrurilor in masura sa fie amintirile vietii tale. Increderea de a alege un fotograf tine de ceea ce iti doresti in primul rand. Fie ca este vorba de fotografia in stil clasic, fie ca este vorba de stilul urban, modern sau in orice stil tinand cont de tipul nuntii fotograful trebuie sa fie capabil sa isi puna ochiul artistic in slujba fotografierii si a obtinerii unui album deosebit.

Multumirea mirilor vine si din faptul ca orice moment al evenimentului este un motiv si  o clipa ce merita sa fie fotografiata, un cadru ce merita imortalizat. Asa ca nu trebuie sa existe specificatii aparte si specifice, ci cel care se recomanda ca fiind un fotograf cu experienta in ceea ce priveste acest tip de evenimente sa fie cel care isi face treaba fara repros.

Cat despre locatiile ce se vor alege fie chiar si pentru ziua nuntii, fie si pentru sesiunea de dupa marele eveniment tine de flexibilitate si de dorinte din nou. Insa cand vine vorba de munca in sine a fotografului mereu se pune accent pe ideea de a stabili acele cadre expresive fara doar si poate.

Ai putea crede la un moment dat ca totul este usor fortat si ca ceea ce se trebuie sa faci din postura de mire si mireasa inseamna o alergatura cand te simti ca si urmarit. Un alt punct de maxim interes este ca fotograful sa va faca sa va simtiti bine, sa se faca de fapt ca si nevazut pentru a nu stingheri, pentru a nu impune o stare ce ar putea „ascunde” expresivitatea din voi. Partea psihologica din aceasta colaborare este si ea la fel de importanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *