Categorii
Diverse

Cele mai importante aspecte la un joc

Cu totii iubim jocurile din diferite motive. Este motivul din care petrecem ore argumentand de ce un joc este mai bun ca altul. Cu totii ne putem tine de maini si sa admitem ca exista o bifurcare cand vine vorba de jocuri, jucam un joc doar pentru ca arata mai bine decat tot ceea ce este pe piata deja, in timp ce altii se bat pe ce JRPG-uri pot pune mana.

Cu acest lucru in minte, vrem sa ne dam seama care este cel mai important lucru de luat in considerare cand vine vorba de un joc, inainte de a-l cumpara. Stim cu siguranta ca jocurile video sunt o forma de divertisment, dar puteti sa-mi spuneti exact ce va atrage la un joc ?

Am incercat sa ma uit la jocurile care-mi plac si sa gasesc o singura caracteristica care ma atrage cel mai mult, iar acest lucru este o sarcina dificila. Stiu oarecum ce imi place cel mai mult la un joc video, insa sa scriu care cred ca este cel mai important aspect, este un lucru in totalitate diferit. Asa ca, Game Debate s-a gandit sa rezolve aceasta dilema pentru mine si sa vada ce parere are lumea despre acest lucru.

Acestia au facut un sondaj si au pus oamenii sa voteze despre ce cred ca ar fi cel mai important aspect al unui joc ce merita cumparat.

Personal sunt un aventurier, asa ca daca intr-un joc este o lume masiva implicata si nenumarate locuri de explorat, atunci jocul acela este pe gustul meu. De aceea cel mai mult prefer jocurile open-world, precum Grand Theft Auto sau Assassin’s Creed.

Eu, unul cand vine vorba sa cumpar un joc, pentru prima data incerc sa vad ce parere au alti utilizatori, dar ma uit si la povestea acestuia, dar si la gameplay, aspecte foarte importante cand vine vorba de un joc.

Cel mai votat aspect al unui joc pe game debate este Gameplay-ul, dupa care este povestea, si sunt total de acord, iar cel mai putine votate aspecte sunt lungimea jocului si coloana sonora.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.