inventii

Cu totii avem un verisor mai nebun care e de parere ca doua tevi de esapament stau mai bine pe o bicicleta, astfel ca ajunge sa inventeze, cu succes, o cale mai usoara de a ajunge cat mai repede in camera de urgenta a spitalului. Ei bine, oricat de greu pare a fi de crezut, astfel de verisori traiesc in jurul nostru de foarte mult timp.

Conul Bizar

Aceste conuri au fost create in Montreal in anul 1939 si au reprezentat accesorii vestimentare. Astfel, aceste conuri erau asezate pe fetele femeilor cu scopul  de a proteja machiajul dar si alte elemente de infrumusetare. In mod ”inexplicabil”, astfel de conuri nu au ajuns sa isi castige popularitatea, nici macar in Canada. Bineinteles, ar fi destul de dificil sa porti o conversatie cu cineva sau sa vezi pe unde calci cu o astfel de masca pe fata. Cu toate acestea, au existat femei care au preferat sa plateasca in acest fel pentru a-si pastra fata departe de impuritati si de alti factori care ar fi putut sa le strice machiajul. Insa, lucrul la care probabil nu s-a gandit deloc inventatorul, a fost acela ca nu a tinut cont de cresterea temperaturii din interiorul mastii: astfel creste si transpiratia, care oricum distruge machiajul in cele din urma.

Goofybike

In luna octombrie a anului 1939, Charles Steinlauf din Chicago si-a prezentat inventia: Bicicleta Goofy. Astfel, acesta a realizat o bicicleta cu patru locuri, in care locul sau se afla deasupra celorlalte trei, unde inca un biciclist pedala in tandem cu el. Doamna Steinlauf avea si ea un loc rezervat intr-o parte a bicicletei, unde dadea la pedale pentru a-si alimenta masina de cusut. Fiica lor era asezata in partea din fata si nu avea niciun rol, insa exista oameni care sustin ca probabil unul din rolurile sale a fost acela de a anunta evitarea unei coliziuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *