Pe piata telefoanelor mobile, smartphone-urile fac regulile si dau tonul crearii celor mai utile si mai interesante aplicatii. Si cum tendinta pietei este sa se adreseze tuturor grupurilor tinta, iata ca si barbatii au parte de aplicatiile lor. Tehnologia evolueaza cu viteza luminii si astazi apare o aplicatie care face sa devina posibil ceea ce ieri parea imposibil.

 

Aplicatii iPhone pentru barbati

Aplicatii iPhone pentru barbati

 

Vremurile cand telefonul era folosit strict pentru convorbiri au apus. Vorbim astazi despre aparate inteligente care trimit email-uri, primesc fotografii, navigheaza prin orasele lumii, ne conecteaza la cele mai fierbinti noutati, ba chiar ne calculeaza caloriile pe care le-am ars in timpul exercitiilor fizice de la sala de fitness.

In prezent, unul dintre cele mai cautate smartphone-uri de pe piata este iPhone-ul. Inca de la lansarea sa din 2007, a fost laudat pentru interfata prietenoasa cu utilizatorul si pentru designul impresionant. Insa ceea ce conteaza cu adevarat sunt aplicatiile care au fost create pentru iPhone, aplicatii care fac barbatilor viata mai usoara, la propriu.

Aplicatii utile pentru sporirea eficientei

Fie ca vor sa economiseasca timp si bani, fie ca doresc sa faca mai multe lucruri in acelasi timp, aplicatiile iPhone vin in ajutorul barbatilor.

Dropbox

Dropbox va permite sa primiti si sa stocati documente, fotografii si filme in conditii de securitate maxima. Dupa salvarea lor in Dropbox, fisierele pot fi accesate de pe telefonul mobil, de pe calculatorul de acasa sau de pe site-ul Dropbox.

Dropbox

Dropbox pentru iPhone

Google Mobile

Google Mobile este poate cea mai cautata aplicatie pentru smartphone-uri. Cu ajutorul ei, aveti, practic, lumea intreaga la indemana.

LucyPhone

LucyPhone este o aplicatie extrem de ingenioasa si de utila. Daca v-ati saturat sa asteptati sa fiti preluat de un operator atunci cand sunati la relatii cu clientii, LucyPhone face treaba in locul vostru. In timp ce voi va reintoarceti la activitatile de zi cu zi, aplicatia ramane conecteaza la convorbire si, in momentul in care operatorul preia apelul, utilizatorul este instiintat sa revina la telefon.

Bump

Cu Bump puteti sa partajati poze, informatii si alte fisiere pe Internet. Tot ce trebuie sa faceti este sa activati transferul, sa confirmati fisierele pe care doriti sa le transmiteti si sa conectati cele doua telefoane. In cateva secunde, transferul este realizat.

Aplicatii pentru sanatate si fitness

Barbatii care iubesc sa faca sport pentru o conditie fizica de invidiat, dar si cei interesati de sanatatea proprie gasesc aceste aplicatii extrem de utile.

Fitness Pro

Aceasta aplicatie raspunde cerintelor tuturor impatimitilor de fitness. Este utilata cu cateva sute de fotografii care ilustreaza exercitii fizice diverse, precum si instructiuni si informatii utile cu privire la modul in care se executa corect. De asemenea, permite partajarea cifrelor rezultate la sfarsitul antrenamentului (numar de calorii arse, kilometri alergati, media pulsului etc) cu ceilalti prieteni.

 

Fitness Pro

Fitness Pro

Nutrition Tips

Daca aveti intrebari legate de nutritie si mancare in general, aceasta aplicatie va furnizeaza raspunsurile. In plus, Nutrition Tips va ofera sfaturi utile in privinta alimentatiei corecte si va ajuta sa puneti la punct meniul pentru o dieta ca la carte.

Health Cubby

Health Cubby vine in ajutor celor care vor sa tina o evidenta stricta a rezultatelor obtinute in urma dietei si a exercitiilor fizice. Va permite sa introduceti cifrele-tinta catre care tindeti (numar de calorii arse la sfarsit de saptamana, numar de kilograme pierdute pe luna, kilometri alergati etc). De asemenea, puteti compara rezultatele obtinute cu prietenii care si-au instalat si ei aplicatia pe iPhone.

Sex Facts

Tot felul de informatii legate de sex, toate intr-o singura aplicatie: cate calorii ardem intr-o ora de sex, ce excita o femeie, este simtul umorului incitant etc.

 

Sex Facts

Sursa : Roportal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *