Amsterdam ofera numeroase posibilitati din punct de vedere al turismului. Asta se confirma anual. Insa pe langa nebuniile pe care le poti savura aici, se pare ca si hotelurile sunt un punct de atractie. In timp ce unii se gandesc la strictul necesar, altii aleg varianta de hotel cu iz unic, o experienta care sa ofere cu adevarat ceea ce alte destinatii nu pot. Asa ca un hotel precum cel numit sugestiv Not Hotel este locatia ideala.

Hotel Not Hotel

Nu degeaba a fost numit astfel. Se pare ca aici totul este altfel si parca aduce cu greu a hotel. De fapt conceptul este legat de locuri aparte in care sa te odihnesti. Descoperi astfel ca te poti odihni pe o canapea facuta dintr-o jumatate de cada, ca o camera de cazare poate fi de fapt o garnitura de tramvai. Si ineditul nu se opreste aici.

Din seria de camere ciudate sau de lucruri pe masura ce se gasesc in cadrul acestei unitati de cazare, se numara:

  • Camera secreta din spatele unei biblioteci. Asa cum vedem in filme, astfel de locuri secrete parca atrag mai mult si mai mult. Si te tot gandesti cum e sa te afli acolo sau cum sa ajungi acolo. Ei bine, acest hotel iti recreeaza astfel de cadre.
  • O camera la inaltime inseamna la propriu, o camera pe o scara inalta. Pentru cei care nu au senzatii urate la inaltimi se pare ca este o experienta de incercat. Nu se stie insa cat de confortabil este totul.
  • Pentru iubitorii de arta si traditie, o camera in stil transilvanean este de ales. De data aceasta se refera la faptul ca decorul camerei tine cont de principii anume, drept pentru care este protejata de patrunderea unor posibile spirite sau ale unor vampiri.

Scaune 2 d, cu ferestre ce se ascund in spatele unor oglinzi, sunt alte si alte detalii ce se adauga decorurilor ce se gasesc la hotelul ce nu pare a fi unul de fapt. Hotelul dispune de 15 camere in total, una mai diferita ca alta. Pentru modul in care face ca aceste camere sa arate, a fost numit cel mai ciudat hotel din lume. Si pe bunba dreptate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *