Suntme obisnuiti sa urmam normalul si clasicul. Dar cu ultimele noutati, cu inventii de tot felul am ajuns sa redefinim mai toate lucrurile care ne inconjoara. Asa se face ca exista ceasuri care iti amintesc cand trebuie sa bei o cafea sau un ceai, eventual sa ai o pauza meritata. Se numeste ScentRhythm si a fost creat de Aisen Caro Chacin, un cercetator american.

Ceasul ScentRhythm anunta posesorul accesoriului cand trebuie sa isi bea cafeaua. Mai exact elibereaza tot felul de mirosuri care sa iti aminteasca de aceste ritualuri. Daca trezitul de dimineata este un chin atunci aroma de cafea iti va da un imbold sa te trezesti mai vesel cu gandul la savoarea de cafea. Exact ca in acele reclame cand simti mirosul de cafea si instant este dispus sa grabesti pasul in ceea ce faci pentru clipa de placere cu o ceasca de cafea. Insa nu se rezuma doar la cafea astfel ca poate sa includa arome de tot felul dupa bunul plac.

Asa cum iti setezi telefonul sau alarma la ore fixe acest ceas va elibera un miros specific pentru fiecare moment de pauza. Orele sunt bine alese, tinand cont de momentul in care utilizatorul trebuie sa se trezeasca, sa se relaxeze, sa aiba o activitate sustinuta sau sa mearga la culcare. Daca dimineata se prefera cafea spre seara aroma unui ceai de orice fel este momentul care iti incheie ziua de activitate; la pranz poate fi un delicios shake. Sau orice iti doresti pentru ca dupa bunul plac poti incarca acest ceas cu ce arome iti pofteste inima. Secretul consta in atomizori piezoelectrici.

Si daca suntem deja obisnuiti sa muncim intes si sa fim mai mereu pe fuga nu ar strica sa fie acel ceva care sa ne aminteasca ca mai avem nevoie si de o pauza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *