asculta-ti-corpul1Se intampla de foarte multe ori sa gresim. Cu totii gresim, facem greseli sau lucrurile pe care mai devreme sau mai tarziu le regretam. Este normal sa se intample asa pentru ca greseala este un lucru absolut firesc, un lucru pe care fiecare persoana il face la un moment dat.

Asa cum spun unele vorbe intelepte din batrani, este mult mai bine sa inveti din greselile altora decat sa inveti din greselile tale. Explicatia ar fi una cat se poate de simpla: decat sa faci tu diferite greseli, mai bine inveti din gresile altora. Astfel, nu vei avea tu ce sa regreti. Totusi, nu este chiar atat de usor pe cat pare si este aproape imposibil sa nu gresim.

De exemplu, sa spunem ca ai un secret. Ai tinut ascuns pana acum acel lucru si nu iti doresti sa il stie nimeni. Totusi, parca te macina si iti doresti sa impartasesti cu cineva aceste lucruri. Incearca sa vorbesti cu o persooana mai experimentata si sa ii ceri sfatul in ceea ce priveste marturisirea secretului tau. Este foarte important, de asemenea, sa faci astfel incat sa te asiguri ca persoana careia ii vei marturisi secretul te accepta atat pe tine cat si secretul tau. Trebuie sa fii sigur de acest lucru.

De asemenea, in momentul in care esti implicat intr-o activitate si vrei sa o parasesti trebuie sa simti ca iti doresti acest lucru. Totusi, incearca sa faci acest lucru abia in momentul in care nu exista un risc emotional. Cu siguranta, este posibil sa ai nevoie de un efort imens ca sa poti renunta la o casatori sau la un loc de munca. Totusi, daca esti nefericit trebuie sa iti schimbi statutul si sa iei cea mai buna decizie. Ia deciziile care te satisfac si care te fac sa fii fericit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *