Din seria vechii dileme despre ce isi doresc femeile capitolul pantofilor este cel edificator cand vine vorba de stil. Pentru ca femeile se identifica in mici detalii ce pot schimba complet o intreaga tinuta pantofii vin din clasa de accesorii ce in egala masura sunt necesari si mai cu seama unealta perfecta pentru a iesi din banal.

Ce pantofi preferi spune ce fel de femeie esti

Daca pantofii pot spune multe despre tine, despre ceea ce esti si ce preferinte ai atunci cand alegi un design pantofi trebuie sa fii sigura ca totul este unic. Nu degeaba exista segmentul de pantofi la comanda, nascut din dorinta femeilor pretentioase de a iesi in evidenta, de a fi unice si a-si face tinutele personalizate si deosebite.

Cum pentru fiecare tinuta se necesita o alta abordare de stil este de la sine inteles ca designul pantofilor va fi mereu altul. Asta spre bucuria femeilor care se delecteaza cu nevoia de o alta pereche de pantofi ce sa se adauge in garderoba lor. Unii clasici vor fi mereu prima optiune indiferent de moment si cadru. Insa cand iti doresti sa epatezi si sa scoti in evidenta silueta si bunul gust vei merge pe ceva indraznet. Alte ori te gasesti simplista si dornica de a te pune un valoare asa cum esti.

Pantofii la comanda sunt cel mai adesea alesi din motive practice. Sau cel putin asa opineaza o femeie care isi doreste sa fie unica si sa straluceasca la propriu, care sa se faca o prezenta remarcabila inca de la bun inceput si pentru care pantofii au o mare contributie. Pantofii de mireasa spre exemplu merita mai mult decat o simpla alegere de pe raft. Ai nevoie de o culoare fina, de un design ce completeaza eleganta rochiei.

Unici chiar si in detalii fine, unici in combinatii de culori pantofii la comanda te provoaca sa fii creativa si originala, sa iti gasesti sursa de inspiratie pentru un design ce te reprezinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *