http://img.kudika.ro/images/article_pictures/back/2makeup.jpgExista de multa vreme o dilema in ceea ce priveste ceea ce cred barbatii si ceea ce gandesc femeile; este cert faptul ca sunt diferiti si vad totul in mod diferit si asta se refera si la ceea ce cred ca este sau nu atractiv. Cand vine vorba de modul in care o femeie se aranjeaza se pare ca, surprinzator, tine de aspecte opuse fata de ceea ce se credea.

Un studiu realizat in ceea ce priveste atractivitatea scoate in evidenta faptul ca barbatii gasesc ca atractive femeile care isi fardeaza ochii. Parca nici nu ar mai conta altceva decat acest aspect in primul rand. Cu mai multe sanse de a fi considerate atractive, cu de 3 ori mai multe sanse de a fi invitate la o intalnire studiul s-a bazat in principal pe acele femei si acei barbati care isi cauta jumatatea online, pe site-urile specializate in asta.

In egala masura se pare ca pentru barbati conteaza sa fie femei ce poarta ruj. De fapt se ajunge astfel la concluzia ca acele femei care isi pun in valoare partile cele mai importante, respectiv ochii si buzele, isi cresc sansele de succes in a fi considerate atractive. Insa prea putin se va lua in considerare daca femeia in cauza are sau nu bujorii, pometii accentuati. Asa se face ca ceea ce in trecut obisnuia sa fie o forma de interpretare ca femeia este sanatoasa, cu bujori in obraji nu mai este in zilele noastre un etalon de frumusete.

Cat despre culori barbatii nu se arata la fel da atrasi de  o femeie ce poarta un ruj rosu si mai ales la prima intalnire. Nu prefera nici machiajul negru in mod deosebit, iar parul drept este considerat doar de 9% din barbati un punct de atractie a aspectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *