Te intalnesti cu o persoana mai ciudata? Te gandesti cat de „nebunatica” e persoana de langa tine si cat de mult te face sa razi? Se inatmpla ca de multe ori sa-ti descrii partenerul ca fiind nebun sau ciudat? Nici nu stii cat de norocos poti fii. Daca ai resusit sa intalnesti o persoana care este destul de curajos sa fie altceva decat ceea ce ii cere societatea actuala, atunci inseamna ca a dat norocul peste tine.

Persoanele ciudate atrag foarte multa lume, te pot enerva foarte usor iar in acelasi timp iti arata lucrurile fara de care nu poti trai. Acest tip de persoana iti poate schimba lumea fara sa se gandeasca de doua ori. Daca norocul a dat peste tine si ai o relatie cu o persoana mai ciudata, nu renunta la ea, pentru ca astfel de relatii sunt mult mai interesante decat o relatie cu o persoana considerata „normala”.

Ciudatul nu va permite ca o cearta sa semene cu alta. Acestia au sentimente si opinii care vor intra puternic in contradictie cu credintele tale, iar de fiecare data, o cearta va fi diferita. Pentru ca relatia ta e diferita, de fiecare data vor exista lucruri noi, gusturi noi si alte puncte de vedere.

Persoanele ciudate vor avea grija ca si tu sa iti cunosti latra ciudata dinauntrul tau, chiar daca esti de parere ca te cunosti foarte bine. Persoanele ciudate te fac sa iti regandesti viata, pasiunile. Vei ajunge sa te schimbi de la o persoana care ai fost la ceva mult mai nou si mai indraznet.

Ciudatii nu pot fi inlocuiti. Stii ca nu poti renunta la o astfel de persoana pentru ca esti constient ca nu vei mai gasi pe cineva care sa iti coloreze viata atat de mult precum o facea persoana ciudata de langa tine. Nimeni nu te poate invata cum sa te schimbi si sa evoluezi, la fel cum o facea o astfel de persoana in viata ta. Totul in jurul tau ti se va parea ca va fi lipsit de sens fara o persoana ciudata in jurul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *