Categorii
General

Ce poti trata cu aromaterapia

Aromaterapia nu este o practica noua insa ce nu stiam despre asta tine de puterea de a rezolva anumite afectiuni. Chiar asa cum suna, poate chiar indraznet la un moment dat, aromaterapia este cea care te poate relaxa si iti poate reda starea de bine.

Din ajutorul aromaterapiei

Aromaterapia este cea care trateaza cu succes ceea ce medicamentele o pot face de asemenea insa cu riscul de a afecta echilibrul natural al organismului per total. Poate fi vorba de:

  1. Durerile in gat si chiar si amigdalita. In cazul unei situatii de acest gen se pare ca inhalarea de vapori ar putea fi una benefica. Musetelul este alegerea numarul unu insa nu si singura ci in aceeasi lista se poate inscrie si ceea ce tine de extract, ulei esential din cimbru, lavanda, zingiber sau chiar si lamaia. Desi nu se poate considera un tratament complet doar atat este totusi o metoda destul de buna.
  2. Bronsita are si ea rezolvare tot in aria acestor aspecte, insemnand ceea ce tine de inhalarea unor vapori de plante tamaduitoare. Poate ca suna prea mult spus astfel insa cert este ca ajuta fara doar si poate. Usturoiul spre exemplu este cel mai adesea folosit ca terapie naturala. Din randul aromaterapiei se numara ei vapori din uleiuri esentiale precum benzoe, cimbru, lavanda si in mare pare cam acelasi lucru ce tine de amigdalita. Insa cand situatia este usor mai grava se poate apela la busuioc, benzoe, bergamote, cimbru sau mirh.
  3. Artrita se poate ameliora ca si simptome tot cu ajutorul aromaterapiei. De aceasta data tine de uleiurile de ienupar, lamai sau zypresse. Dar, eficienta din acest punct de vedere tine de un regim special care sa ajute cand vine vorba de efecte vizibile ale unei terapii alternative.

Pentru a considera ca totul este cu efect ar trebui sa tinem cont si de efectul de placebo de ce nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.