Lamaia este pentru multi un aliat cand vine vorba de aspectul estetic. De unii corelata cu ceea ce inseamna fita de a bea apa plata cu lamaie cert este ca acest frcut te ajuta mai mult decat ai crede. Fara sa fie cel care impune un cine stie ce compromis poate deveni clar un produs de curatat. Dezinfecteaza si improspateaza mirosul si lasa totul curat. Acestea sunt doar cateva din aspectele pe care unii prea putin le cunosc de la lamaie:

  1. Inlatura mirosul neplacut. Poate fi vorba de pielea mainilor tale dupa ce ai gatit cine stie ce mancaruri cu diverse ingrediente, poate fi vorba de tocatorul pe care tai diverse produse sau chiar si suprafetele din bucatarie. In orice caz sucul de la o lamaie proaspata este cel pe care te poti baza.
  2. Tratamentul pentru piele vine tot de la lamaie. Spre exemplu sucul proaspat de la acest citric poate sa ajute venele in sensul in care repara pielea acolo unde apar mici semne rosiatice de la spargerea unor mici vase. In plus poate fi ceea ce curata, dezinfecteaza si te scapa de acnee. Pentru ca are in continutul sau vitamina C si antioxidanti naturali lamaia este clar un tratament facial pe care te poti baza.
  3. Curata petele si te scapa de insecte. In bucatarie este destul de frecventa situatia in care peretii, suprafetele de orice fel se vor muradari cu resturi de mancare si ai nevoie de o curatare eficienta asa ca lamaia te ajuta din nou. Insa nu ai cum sa ignori nici faptul ca sucul de lamaie alunga insectele asa ca te bucuri de aroma fresh in casa si in acelasi timp tii la distanta micile insecte suparatoare.
  4. Iar cand vine vorba de mancare sucul de lamaie este cel care improspateaza o salata, cel care nu permite legumelor sa se oxideze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *