Bataia-i rupta din rai ? Oare :-?

Acum cateva momente am venit de afară iar înainte să intru în casă am avut onoarea de a vedea o mică bătaie între doi „îndrăgostiți”.
Frate pot să îți zic că tipa aia o luat o bătaie de zile mari azi și nu cred că a fost pentru prima dată când a încasat-o de la respectivu. Acțiunea sa desfășurat în fața unui magazin și într-o scară de bloc. Tipu ia dat ceva palme peste față și picioare + ia băgat mâna în gât.. toată acțiunea asta a fost publică, a putut să o vadă toți de aici dintre blocuri.

Frate cum poți să o bați pe una în public, tu ca băiat ? Nu ai minte frate.. dacă o băteai acasă era altceva dar nu în văzu lumii.

Ajung la o părere că tipa respectivă suportă bătaia care o primește. De ce ? Păi după ce a luat bătaie ea încă se ducea după el.. asta nu are minte

4 comentarii la „Ce oameni mă !”
  1. N-ai ce să faci, sunt astfel de persoane peste tot… Se zice că nu-i bine să te bagi între certurile altor persoane, dar eu ca băiat nu pot să văd cum o fată ia bătaie, indiferent de motiv, de câte ori am ocazia voi încerca să opresc cearta, paşnic, dacă nu reuşesc, trebuie să intervin la „masculul alpha” :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *