Visele se cred ca sunt acele premonitii de care ar trebui sa tinem cont. In varianta stiintifica se crede ca visele sunt guvernate de ceea ce traim de zi cu zi insa fara elementul de stres. In orice caz exista o sumedenie de aspecte pe care prea putini le stiu.

  1. In vise nu iti apar straini. Chiar daca nu iti poti aminti de anumite fete din viata ta care nu au avut un impact deosebit sa spunem cu toate acestea in vise nu te vei „intalni” cu oameni pe care nu ii cunosti.
  2. Crezi sau nu de multe ori esti lucid si tu efectiv stii ce visezi. Desi este mai greu poti chiar si sa le controlezi. Asta ar putea fi mai ales pentru gameri care stiu cum sa controleze o lume paralela.
  3. Exista o diferenta intre visele unui barbat si ale unei femei. Daca ei viseaza la acitivati violente in cazul lor este vorba de activitati casnice.
  4. Se pare ca exista o corelatie intre visele violente si o boala neurologica. Asadar, cei care se confrunta cu un cosmar are sanse pe viitor sa se confrunte cu o boala de genul Parkinson.
  5. Ce se spune despre visele care prevestesc ceva? De fapt premonitiile pe care tinzi sa crezi ca le ai sunt de fapt temeri sau chiar sperante ale tale. Nu divinul iti trimite visul ci subconstientul tau iti arata ceea ce este frica ta in adevaratul sens la cuvantului.

Se spune ca atat timp cat te lasi acaparat de vise ai toate sansele sa traiesti ca intr-un cosmar. Asa ca rational si detasat privind lucrurile trebuie sa pricepem mai intai de toate ca tine de o lume aparte nou, de subconstient si de cum gestionam ceea ce se intampla cu noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *