Pe principiul „daca nu reusesti sa o convingi zapaceste-o” barbatii devin mai atragatori in diverse situatii. Nu degeaba reclamele tv se bazeaza pe imaginea de mascul impunator, cu forme apetisante. Nici nu banuiesti ce face ca un barbat sa fie mai atragator in viziunea unei femei.

Plecand de la ideea ca barbatii muncitori au mai multe sanse sa fie atragatori decat cei care isi etaleaza doar trupul de zeu iata ce ii face pe barbati mai sexy:

  • Treburile casnice. Poate ca tocmai din ideea ca barbatii se simt mai putin masculini cand fac treburile in casa le face pe femei sa vada in exceptiile de caz o imagine greu de uitat. De la a da cu aspiratorul si pana la a gati cu placere si accent pe detalii femeile sunt indragostite de barbatii care stiu sa faca de toate in casa.
  • Un sistem imunitar bun. Nimanui  nu ii face placere sa fie bolnav. Si tocmai din ideea ca in astfel de clipe avem nevoie de sprijin, de cineva alaturi care sa compenseze cu munca pe care o facem barbatii puternici, cei care nu se imbolnavesc prea des sunt vazuti de femei ca idealul de mascul.
  • Ganditorul vs zambaretul. Fie el impozant, pedant femeile sunt mai atrase de cei care au zambetul la purtator mereu, care stiu de gluma si au un simt la umorului foarte dezvoltat. Pana la urma viata este si asa grea cat sa fim atat de seriosi in  orice moment.
  • Barbatul cu amintiri in semne distincte pe corp. In subconstient femeile se gandesc ca astfel de barbati sunt curajosi, ca semnele lor sunt dovada clara a vitejiei de care au dat dovada la un moment dat.
  • Cu barba? Fara barba? Desi este clar o chestiune de gusturi cercetatorii spun ca cei fara barba au un mai mare succes la femei. Pana la urma nu te irita si partea practica este cea care primeaza, desi si barbatii cu barba sunt sexy.
Un comentariu la „Ce face ca un barbat sa fie mai atragator”
  1. Nu exista o imagine care sa multumeasca toate femeile, astea o minciuna, exista o imagine care sa multumeasca pe majoritatea sau tot mai multe, asa ca nimic nu este batut in cuie… parerea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *