noul sistem it 500

Dupa ce am trecut prin chinul cheltuielilor foarte ridicate de pe timpul sezonului rece, anul trecut m-am hotarat sa iau si ceva masuri suplimentare pentru a mai economisi. De-a lungul timpului am reusit sa izolez complet peretii (interior-exterior) si sa inlocuiesc ferestrele si usile vechi (din lemn) cu altele noi, din tamplarie PVC.

Aceste investitii nu s-au dovedit a fi inutile, dar nici o solutie completa pentru a economisi pe deplin. Apartamentul era inca racordat la sistemul public de furnizare a caldurii si apei calde, astfel ca suportam toate pierderile de pe retea si facturile erau automat mai mari. Am ales solutia debransarii si a instalarii unei centrale termice, insa investitiile pe care le-am facut pentru a economisi nu s-au oprit aici.

Despre ce vreau sa va vorbesc de fapt?

Stiti cu totii ca centralele termice, cel putin modelele mai noi, vin prevazute cu termostate. Aceste dispozitive te ajuta sa economisesti, dar mult mai mult te poate ajuta noul sistem iT 500. Spun asta din proprie experienta, mi-am instalat unul acasa si sunt foarte multumit pana acum.

Daca te-ai saturat de clasicele butoane ale termostatelor si vrei o tehnologie noua, moderna si smart, noul sistem iT 500 e solutia cea mai potrivita. Tot mai multi dintre noi au un smartphone acum – ce poate fi mai comod decat sa iti setezi temperaturile din locuinta direct dintr-o aplicatie?

Acest avantaj oferit de noul sistem iT 500 nu este insa singurul. Termostatul inteligent iti ofera posibilitatea de a regla individual temperaturile in camere, in situatia in care ai zone in care nu ai nevoie de aceeasi temperatura precum in restul casei. Nu e nevoie decat de senzori suplimentari iT 300 pe care ii vei instala exact acolo unde ai nevoie, pentru a controla separat nivelul de caldura oferit in locuinta.

In cazul in care consideri ca investitia intr-un asemenea sistem este prea costisitoare, afla ca o asemenea achizitie este similara cu cea a unei centrale termice. In timp, investitia se amortizeaza, datorita economiilor pe care le vei face.

Afla ca nu vei avea costuri suplimentare cu instalarea noului sistem iT 500. Exista numeroase tutoriale online si chiar si manualele de instalare si instructiuni ale produsului sunt suficient de detaliate incat sa iti permita sa montezi sistemul de unul singur.

Per total, acest sistem performant iti va oferi exact ceea ce ai nevoie: economie, confort si usurinta in utilizare. Ai la dispozitie programe de incalzire standard dintre care poti alege, sau poti concepe tu un program personalizat, adaptat nevoilor tale. Nu trebuie sa te ingrijorezi daca la un moment dat apar caderi de tensiune sau conexiunea internet este intrerupta – noul sistem iT 500 isi va continua programul dupa setarile stabilite, avand o functie de protectie special conceputa pentru asemenea situatii.

Asadar, daca vrei sa ai la randul tau parte de confort termic in locuinta, iti recomand urmatoarele:

– izolarea completa a peretilor apartamentului sau casei (interior – exterior)

– inlocuirea usilor si ferestrelor din lemn cu cele din tamplarie PVC

– trecerea la o centrala termica individuala

– achizitia unui termostat inteligent

Daca vei urma acesti patru pasi simpli, vei vedea ca investitia chiar se merita. In scurt timp cheltuiala va fi acoperita de economiile pe care le vei face, in timp ce confortul deplin iti va fi asigurat de toate aceste elemente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *