Scriu asta pentru ca am tot auzit pusa intrebarea Cat de mult te ajuta un curs de training ? si multi nu au stiut ce raspuns sa ofere. Iata ca astazi o sa fac tot posibilul de a spune exact folosinta cursurilor de training, nevoia lor si cat de mult te ajuta ele in viata si la locul de munca.  Cursurile de training in primul rand te pot ajuta sa iti infiintezi o firma, un PFA de regula, pentru ca la SRL sau alte tipuri de firma nu iti trebuie o diploma, si astfel poti sa iti deschizi propria ta afacere, fara sa mai fie nevoie de o gramada de bani care sa ii dai la infiintarea firmei, la rezervarea ei sau la costuri ascunse.

Eu am terminat mai multe cursuri de training, in mai multe domenii, si pot spune ca am invatat foarte multe lucruri, in special lucruri practice, si sunt foarte fericit ca am reusit sa le iau cu note foarte bune. Adevarul este ca nu citeam mai mult de odata fiecare suport de curs, si reuseam sa retin totul cu exactitate. Noi ar trebui sa nu mai invatam atat de multe lucruri teoretice, ci sa incepem sa invatam sa lucram practic, pentru ca in momentul in care ajungi sa lucrezi intr-o firma, nu iti trebuie teorie foarte multa, cat iti trebuie practica, si mod de pregatire foarte bun. Daca mai ai si experienta este numai bun pentru un job, si de aceea foarte multi patroni, sefi, prefera persoane cu cursuri de training. Daca te angajeaza cineva fara asta, se va oferi el sa ti le plateasca.

Odata ce ajungi sa ai deja cursurile, automat ca ai o sansa mult mai mare la capitolul angajare. Angajatorii cauta in special oameni cu o pregatire profesionala foarte buna, cu o experienta de minim un an, pentru ca nu vor sa piarda timp si bani pentru pregatirea ta, sau sa constate ca dupa ce te-au angajat nu esti capabil sa duci la bun sfarsit o treaba, si si-au pierdut timpul degeaba cu tine.

Cursurile te ajuta si pe tine ca om, adica esti mult mai ambitios, mai sigur pe tine si o sa vedeti cat de folositoare sunt ele in cultura voastra generala. Eu pentru ca le-am finalizat, am reusit sa imi deschid propria afacere, un PFA, care va porni de jos si care vreau sa fie un mare succes. Colaborez in acest moment cu firme de succes, care sunt gata sa imi dea de lucru cat se poate de mult, pentru ca sunt o persoana serioasa care nu cauta decat sa satisfaca clientii.

Daca nu aveti un curs de training va incurajez sa va apucati de unul in domeniul vostru, sau chiar in altul pentru ca puteti automat sa intrati intr-un domeniu in care se pot castiga mai multi bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *