Categorii
Diverse Life and you Personal Recomandari

Cardul cu de toate, Plastc

Teama oricarui cetatean este aceea de a nu pierde portofelul. Din teama de a pierde banii cash s-au inventat cardurile insa nici asta pare sa nu fie o solutie completa pentru dorintele fiecaruia. Asa ca s-a inventat un card cu de toate, conectat la orice cont pe care il detii.

Cardul Plastc

Numit strategic si simbolistic Plastc un astfel de card vine sa continue povestea lui Coin, un card predecesor care nu a avut insa continuitate pe piata. Asadar Plastc este cardul care include orice alt tip de card. Poti avea o sumedenie de carduri si conturi de la diverse banci insa se includ toate in acelasi card.

Modalitatea prin care poti folosi Plastc este oarecum aceeasi ca si in cazul unui card obisnuit. Cu toate acestea vine si sa demonstreze ca este de generatie moderna astfel ca aduce functii imbunatatite se pare. Spre exemplu se conecteaza printr-o aplicatie la telefonul de asemenea de generatie moderna. O aplicatie care te ajuta sa tii evidenta tuturor banilor tai.

Te temi de furt? Exista o posibilitate pentru orice alt caz si se poate intampla si cu Plastc doar ca are si masuri de siguranta asa ca nu te panica. Spre exemplu ajungand la hot sau pierdut fiind afiseaza mesaje de returnare. Poate fi blocat si de la distanta si mai ales pentru ca depinde si de aplicatia de pe telefon nu trebuie sa te ingrijoreze furtul caci nu se va putea folosi. Adica ar trebui sa fie un furt mai mare pentru a se bucura cineva de cardul tau.

Are cip, banda magentica si poate include si 20 de coduri de siguranta. Cat despre numarul de carduri si de conturi aici nu esti limitat deloc. Ai putea crede ca este varianta cea mai simpla de a tine toate resursele financiare dupa tine. Te va costa in jur de 155 de dolari si in momentul de fata se poate doar precomanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.