Categorii
Recomandari

Calitatea ne defineste chiar si cand alegem jucariile deocheate pentru nopti fierbinti

Se spune ca suntem ceea ce alegem. Si cum suntem prea saraci sa cumparam ceva ieftin, indoielnic inca de la bun inceput calitatea ar trebui sa fie cea care sa ne defineasca cand vine vorba de orice produs, chiar si cand  vine vorba de acele jucarii deocheate, picanteriile din dormitor. Ai avea o mai mare satisfactie cand vei reusi in cele din urma sa achizitionezi ceea ce ti-ai propus decat sa te grabesti sa iti cumperi acel ceva rapid doar pentru a bifa pe lista ta. Nu trebuie sa ne multumim cu putin, doar cu ceea ce aparent este mai accesibil. Trebuie sa tintim mai sus.

Cat conteaza calitatea jucariilor deocheate

Ce ai alege intre o jucarie simpla si una complexa? Intre un fake si un original? Raspunsul este de la sine inteles. Dar de ce este marea intrebare. Exista o mare diferenta intre produsele, accesoriile de calitate si replici ale modelului original. Daca ne gandim la jucariile erotice acestea le folosesti intim- cum sa nu ai grija de igiena si de toate detaliile? E ca si cand ai alege un produs deja desfacut din ambalajul sau. Diversele vibratoare LELO originale satisfac pe masura asteptarilor si nu trebuie sa te preocupi de eventuale probleme.

Cea mai mare grija este ca materialul din care este realizata o jucarie de acest gen sa nu provoace alergii. Ei bine unele sunt rezistente la apa- le poti spala la fel de intens pe cat le vei folosi. Vin la pachet cu instructiuni si nu numai pentru a igieniza ceea ce folosesti. Sigur pentru ca brand-ul nu isi permite sa dezamageasca, pentru ca are un renume pe piata si nu degeaba a ajuns la acest nivel de popularitate.

Iar motivele pentru care ai alege un vibrator original LELO tine si de garantie. O data cea a placerii pure si de doua ori cand in mod concret vei avea nevoie de o certitudine ca mica jucarie va rezista asa cum promitea. Este frustrant sa vezi ca ceea ce iti doreai este de o dezamagire totala, mai ales cand aprins de flacara nebuniei si a pasiunii ramai cu un gust amar si o fantezie…distrusa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.