Chiar daca nu suntem extremisti care respecta toate regulile de 100% in orice moment al zilei cel putin cand vine vorba de a fi in public trebuie sa ne amintim ca exista o neplacere de a observa cel putin pe cineva din jur facand ceea ce nici noi nu ar trebui sa facem. Asa ca, atunci cand te gasesti intr-un spatiu public, ai dori sa eviti situatii precum:

  1. Cantatul cu castile pe  urechi. Se considera ca tu deja ai tinut cont de faptul ca nu doresti sa deranjezi pe cei din jur asa ca ai decis sa asculti la casti. Doar ca, nici asta se pare ca nu te tine departe de a deranja cu sunete, cand incepi sa fredonezi diversele melodii.
  2. Mancatul in public. Chiar daca pentru unii nu este sacru totusi acest lucru tine de decenta si de nevoia de a apela la eleganta. Asa ca a consuma cine stie ce mancare mai ales intr-un spatiu public si intr-un mijloc de transport in comun inseamna din start, sa gresesti.
  3. Vorbitul la telefon se poate transforma si el intr-un episod mai putin placut. Asta pentru ca spre exemplu vei ajunge in fata casei de markat, la supermarket si vei interfera discutiile vanzatoarei cu cele ale persoanei de la capatul 2 al telefonului. Pur si simplu nu se preteaza sa incurci pe nici unul din cei doi.
  4. Manifestari intime. Sau poate ca e prea mult spus asta asa ca definim prin manifestarea dragostei in mod public. Acest lucru tine clar de intimitate si de ceea ce doar doua persoane dintr-un cuplu ar trebui sa stie. Chiar si verbal sau fizic astfel de aspecte nu ar trebui sa se desfasoare in public. Ce te costa sa astepti pana cand iti vei spune clar si liber ce ai in gand?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *