bratara old skipper

Singurul accesoriu ce s-a potrivit barbatilor a fost reprezentat o lunga perioda de ceasuri. In prezent barbatii pun mai mult accent pe aspect, deoarece s-a dovedit ca are o influenta cat se poate de evidenta asupra imaginii. Asa cum femeile isi pun in valoare tinutele, partea masculina a inceput sa opteze din ce in ce mai des pentru accesoriile de tipul bratarilor.

De la clasicele ceasuri la bratari a fost un demers aflat in incertitudine in special ce vizeaza modelul si materialul din care sunt confectionate. Principiul de baza al mentalitatii masculine poate face referire la rezistenta materialului, iar astfel magazinul OldSkipper s-a axat pe confectionarea bratarilor din piele, dar si din franghii nautice.

Impletitura marinareasca este recunoscuta pentru aspectul de durabilitate, dar pe langa acest lucru aduce in valoare si un design unic axat pe cele mai mici detalii.  A impleti o bratara este o activitate ce necesita rabdare si meticulozitate si tehnica precisa in acelasi timp.

Fie ca este vorba despre un cadou oferit persoanei iubite sau pur si simplu doresti sa achizitionezi un accesoriu inedit, poti opta pentru bratari marinaresti de la OldSkipper. Daca vrei sa faci un cadou unic, acesta trebuie sa reflecte pasiune si implicare in alegerile facute.

Ideea OldSkipper a pornit de la pasiunea pentru mare, de aceea bratarile sunt prinse cu o ancora, simbolul marinaresc. Ancora insa nu este doar un simbol marinaresc, ea reprezinta si stabilitatea unei relatii. Un plus in alegerea unei bratari marinaresti este legat de faptul ca sunt produse hand made, deci implicarea are un nivel cu atat mai insemnat.

Bratarile marinaresti intre simbolistica si moda de actualitate

Poate iti este cunoscut stilul marinaresc de franghie in special din filmele cu pirati, dar si din aducerea la viata a propriilor pasiuni ce tin de sporturile nautice sau pur si simplu chemarea marii din fiecare concediu.

Magazinul OldSkipper dispune de o gama variata de bratari din franghie nautica, fapt ce completeaza ideea de la care a pornit aceasta afacere. Acestea pot sa difere in functie de culoare sau stil dar punctul comun este in continuare reprezentat de ancora ce este imaginea OldSkipper.

Poti alege din gama diversa de bratari marinaresti OldSkipper ce anume crezi ca i se potriveste barbatului din viata ta. Nu uita insa faptul ca acestea simbolizeaza iubire si apreciere de pe mare. Cei de la OldSkipper precizeaza ca alegerea confectionarii de bratari nautice a pornit de la ideea ca meseria de marinar insemna in mare parte departare de casa si familie, iar in momentul cand acestia se intorceau, aceste bratari erau un simbol al mestesugului lor si erau acordate pentru a arata cat de mare a fost dorul purtat pe apele nesfarsite ale marilor.

O poveste interesanta, impresionanta, pe care poti sa o ai in vedere atunci cand te hotarasti la modelul si culoarea bratarii si mai mult decat atat, la sentimentele pe care doresti sa le exprimi cu un asemenea cadou.

Mai mult decat un simplu accesoriu, bratarile marinaresti pot exprima si puterea de caracter a unei personalitati independente. Poti sa oferi sau sa iti faci un cadou de pe oldskipper.ro care sa iti aduca aminte mereu de mare si de libertatea pe care aceasta o ofera in adancimile abisale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *