Se spune ca preferintele ne definesc si spun mai multe despre noi decat am putea crede. Desigur, se aplica si cand vine vorba de muzica. Preferam in ultimul timp acea muzica comerciala, house de regula, ca tot se poarta la petreceri – sau mai bine spus la party-uri. Daca esti genul acela de personaj atunci ar trebui sa incerci worldishouse.blogspot.ro.

Cu si despre muzica

In prima faza aici descoperi o sursa de informare, un blog cu stiri. Mai toate se bazeaza pe asta deci vei spune ca nu e nimic nou. Ei bine, pe principiul diversitatii aici vei descoperi ca sunt numeroase stiri interesante si acest blog se incadreaza in lista celor de luat in seama.

In principiu, se prezinta ca fiind un blog ce are in vedere muzica, o tematica vasta. Doar ca are in vedere muzica house. Si nu numai ca o  prezinta, ca vine cu stiri de acest gen insa si dispune de o serie de filmulete. Stii cum se spune, degeaba spui daca nu ai dovada. Ca drept urmare aici vei gasi si filmulete cu muzica interesanta pe care sa o asculti.

Mai mult decat atat, stirile sunt baza asa ca nu trebuie sa fie musai sa te inscrii in lista de fani ai muzicii house pentru a accesa acest blog. Mai degraba trebuie sa fii interesat de ceva nou, de lansari sau de muzica in general. Aici descoperi despre filme si droguri, despre sport si muzica sau ce comeback-uri in muzica sunt cele mai remarcante.

Nume mari sunt luate in seama asa ca daca esti genul de om care are interesul major de a descoperi cate ceva nou aici ai aceasta sansa. Partea si mai utila este c a poti accesa foarte usor orice tip de articol, dintr-o arhiva ce o gasesti rapid pe prima pagina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *