Categorii
Arta Diverse

Blesteme la Hollywood

Unele filme de la Hollywood se crede ca ar fi blestemate din cauza unor rele care s-au intamplat cu cei implicati la filmari. Credeti sau nu in superstitii, aceste intamplari din spatele filmelor sunt foarte infricosatoare oricum. Ce se intampla atunci cand un film cade prada unei serii de evenimente urate, nefericite si chiar terifiante pentru cei care au jucat sau care au facut parte din productie? Cu siguranta scenariul in cauza ne provoaca anumite stari de groaza, de teama si ne gandim ca acel film este blestemat.

Exista unele astfel de filme care ies in evidenta nu neaparat pentru succesul pe care l-au avut in box-office, ci mai degraba pentru ceea ce sa intamplat in spatele camerelor de filmat. Nu numai filme care au o poveste de groaza la baza au avut parte de asemenea intamplari, ci si filme obisnuite care nu sunt bazate pe terioare si pe groaza, au fost inconjurate de superstitii si de fapte rele.

  1. Exorcistul. Acest film se spune ca ar fi fost cel mai infricosator film al tuturor vremurilor. Actorii Jack MacGowran si Vasiliki Maliaros au murit in anul 1973. Ellen Burstyn a suferit un accident la coloana in timpul unei cascadorii iar actrita Linda Blair chiar a prezis moartea unuia dintre membrii echipei de filmare. Pe scurt, intreaga aura a acestui film se pare ca este inspaimantatoare. Multe alte evenimente bizare au fost raportate in legatura cu acest film. Se spune ca a trebuit chiar si ajutorul unui preot pentru a calma spiritele pe platoul de filmare, exact ca in film.
  2. Seriile Superman. Blestemul Superman este unul dintre cele mai populare blesteme cunoscute de toata lumea. A inceput atunci cand George Reeves a fost descoperit mort, rapus de o arma de foc, impuscat in cap. Christopher Reeve, care si-a castigat popularitatea datorita rolului din Superman, a intampinat un accident tragic in timp ce calarea in anul 1995, care l-a lasat paralizat. De asemenea, Lee Quigley, actorul care a interpretat rolul lui Superman copil atunci cand avea doar cateva luni, a murit la varsta de 14 ani din cauza abuzului de solventi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *