Blogalinitiative prin această campanie mă întreabă despre prima experiență pe care am avut-o la contactul cu un site de vânzări online și îmi spune , deși știam , că site-ul de anunțuri gratuite locale BizCaf.ro este special creat pentru a ajuta utilizatorii să vândă și să cumpere local produse sau să își ofere serviciile repede și ușor.
Primul contact pe care l-am avut cu un site de vânzări online a fost în urmă cu 4 ani ! Atunci căutam să-mi cumpăr un laptop la mâna a doua în speranța că voi găsi ceva bun și ieftin ! Am vizualizat mai multe anunțuri, am sunat mai mulți ofertanți și am stabilit mai multe întâlniri pentru a vedea produsele oferite spre vânzare. Cu toate eforturile depuse nu am găsit un produs care să mă mulțumească și pe care să-l pot cumpăra cu banii de care dispuneam fapt pentru care am mai așteptat câteva luni , am mai strâns bani și mi-am cumpărat primul laptop direct din magazin. De atunci am făcut diverse tranzacții pe site-uri de vânzări online cu telefoane și chiar piese de calculator și am fost multumit !
        Am văzut că pagina județului Vrancea de la BizCaf.ro are multe anunțuri și asta chiar mă bucură pentru că este în beneficiul tuturor !
3 comentarii la „Bizcaf.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *