BREAKING NEWS

Bizcaf.ro

3    Diverse  CoStinel
Blogalinitiative prin această campanie mă întreabă despre prima experiență pe care am avut-o la contactul cu un site de vânzări online și îmi spune , deși știam , că site-ul de anunțuri gratuite locale BizCaf.ro este special creat pentru a ajuta utilizatorii să vândă și să cumpere local produse sau să își ofere serviciile repede și ușor.
Primul contact pe care l-am avut cu un site de vânzări online a fost în urmă cu 4 ani ! Atunci căutam să-mi cumpăr un laptop la mâna a doua în speranța că voi găsi ceva bun și ieftin ! Am vizualizat mai multe anunțuri, am sunat mai mulți ofertanți și am stabilit mai multe întâlniri pentru a vedea produsele oferite spre vânzare. Cu toate eforturile depuse nu am găsit un produs care să mă mulțumească și pe care să-l pot cumpăra cu banii de care dispuneam fapt pentru care am mai așteptat câteva luni , am mai strâns bani și mi-am cumpărat primul laptop direct din magazin. De atunci am făcut diverse tranzacții pe site-uri de vânzări online cu telefoane și chiar piese de calculator și am fost multumit !
        Am văzut că pagina județului Vrancea de la BizCaf.ro are multe anunțuri și asta chiar mă bucură pentru că este în beneficiul tuturor !
« »
3 Comments

  Blog cu Stil

  06/06/2013 at 17:53

  Am vazut si eu campania ;) si sunt bucuros pentru ca si Vrancea are foarte multe anunturi ;)

  Andrei

  14/06/2013 at 17:53

  E aerisit site-ul insa sunt multe la nivel national si ca sa le iei fata competitorilor tai trebuie sa vii cu ceva nou..

  Anunturili

  12/03/2015 at 17:53

  E ok, sta cam prost ca grafica dar e usor de folosit.. Totusi sunt multe site-uri bune pe nisa de anunturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *