www.stifler.ro

Schimbarea telefonului mobil la ora actuala este mai rapida decat in alti ani. Modelele tot mai performante iti fac cu ochiul si iti doresti sa ai parte de ceva nou si mai performant. Din pacate insa nu exista rezistenta absoluta a acestor device-uri, oricat de performante ar fi ele. Altele sunt masurile ce trebuie sa le iei pentru a evita o schimbare de dispozitivului cauzata de defectiuni ale socurilor incasate.

Pentru ca te-ai obisnuit sa porti mereu cu tine telefonul, iti va fi destul de greu sa te acomodezi cu un alt tipar. Chiar este o chestiune ce vine din subconstient ca noua forma si greutate a telefonului vor fi motive pentru care mana ta inca nu este la fel de agila sa preintampine sau sa actioneze rapid in caz de accidente. Cele mai frecvente situatii sunt cele legate de cazaturi, culmea, chiar din propria mana. De asemenea, acest risc sa spunem este cu atat mai mare in primele zile de cand detii un nou telefon – pana cand te obisnuiesti cu acesta.

Iata alte cateva lucruri de avut in vedere atunci cand iti schimbi telefonul mobil:

  • Ai nevoie de folie si de preferat sa fie una de calitate si mai groasa. Iti vei da seama de asta cand incepi sa vezi subtile zgarieturi pe suprafata telefonului, pentru ca l-ai alaturat cheilor si altor lucruri personale prin buzunare. Nu iti vei dori totusi sa te confrunti cu acest lucru, deci actioneaza din timp.
  • Ai nevoie de o husa. Clar. Nu pentru ca este moft, ci mai degraba o necesitate. O husa robusta, de calitate, creata specific pentru un anumit scop iti va deservi drept scut. Orice mica cazatura iti poate crapa carcasa sau mai rau, display-ul. Sa spunem ca alegi sa te inzestrezi cu un S8. Ei bine, cauta husa S8 Plus Stifler.ro pentru ca pe masura telefonului ales sa ai o husa ce merita nu doar atentia ta, ci si fiecare leu platit pe ea.
  • Gandeste practic si alege o husa multifunctionala. Daca esti genul neindemanatic/a alege husa dotata cu inel pe spate, ceea ce sporeste siguranta, modul in care tii telefonul in mana. Daca esti genul care are mereu nevoie de carduri, alege o husa ce indeplineste si acest scop.
  • Nu interveni cu nimic asupra telefonului, atat timp cat el este in garantie. O vei pierde daca telefonul sufera un soc. In stransa legatura cu acest subiect este si polita de asigurare pe care o poti plati inca de la achizitie. Pentru o suma modica iti poti asigura starea telefonului, indiferent ce il poate afecta.

Dotarea cu accesorii este de asemenea o masura prin care poti limita accidentele. Asta pentru ca vei putea primi si efectua apeluri fara sa tii telefonul la ureche, il poti incarca wireless si multe dintre actiunile tale in legatura cu acesta vor fi limitate de riscurile de defectiuni aparute din neatentie. Gasesti la www.stifler.ro optiuni de acest gen, in functie de modele specifice de telefoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *