Cand se indragostesc femeile experimenteaza acea seznatie de fluturi in stomac. Suna naiv caci barbatii sunt oarecum aparte de o astfel de poveste. Cand se indragostesc acestia trec printr-o serie de etape. Da, suna mai dur decat dulcegaria de iubire insa pragmatici din fire acestia nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu femeile. Suntem diferiti, ce Dumnezeu…

Etapa in care le place. Cand deja incep sa devina curiosi, cand intreaba de una, de alta. Este etapa in care deja isi da seama de existenta celei care ii pare altfel decat restul, cand femeia la care se uita cu coada ochiului este un interes. Acum este momentul de care femeile ar trebui sa profite din plin. Pana la urma cel mai frumos cadou oferit este atentia lui, interesul lui si timpul acordat.

Etapa de cercetare. Daca la inceput era curios sa afle mai multe despre tine acum este momentul sa te studieze. Iti va observa calitatile, dar si defectele, va fi mai atent cand vine vorba de gesturile pe care le faci si nu numai. Nu va fi de mirare cand iti va spune cum iti sta parul sau daca ii place ce optiune ai ales pentru un moment al zilei.

Exista si acea etapa de indragosteala sau mai degraba din instinct masculin dorinta de a se asigura ca te-ai indragostit de el. Sa stie ca te emotionezi in preajma lui, sa ii spui cate de bine arata si ce fericita esti cu el. Asta intr-o combinatie cu dorinta de a impresiona la orice pas.

Nu in cele din urma vine si etapa de decizie serioasa. Chiar daca a facut atat de multe eforturi pana acum acesta este stilul sau de vanator. Abia acum va pune in calcul in ce masura te potrivesti cu ceea ce isi doreste, ce viitor ar putea sa fie mai tarziu pentru ca in final sa isi declare iubirea, sa o simta, sa o impartaseasca.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *