Bine v-am regasit dragi prieteni. Multumita unei profesoare dragi, am fost invitat sa cant la un bal al majoratului, impreuna cu o amica. Am ales sa cantam melodia My Heart Will Go On. Unde te uitai vedeai numai adolescenti, undeva la 18-20 de ani, care aveau o atmosfera melancolica, se cunosteau ca am reusit sa le transmitem acea energie de care aveau nevoie. Am fost aplaudati cum era si de asteptat, multa lume a preferat sa iasa afara si sa se linisteasca intr-un fel sau altul dupa atmosfera care i-a cam facut sa fie tristi.

In momentul in care am iesit afara aud pe toata lumea agitandu-se, pentru ca 4-5 baieti au facut si s-au drogat atat de tare incat au picat pe jos si nu s-au mai ridicat. Eu erau putin uimit de nepasarea tuturor, le spuneam la toti sa sune la salvare, insa nimeni nu facea nimic, ba chiar unul i-a mai si batut pe cei care au lenisat. Intr-un fel au meritat-o pentru ca au facut-o pe propriul lor risc, dar nu este normal ceea ce se intampla, chiar acesti adolescenti nu se gandesc ca nu numai se fac de ras, dar isi pun si viata in pericol.

A cam fost distrus daca o luam asa acest bal din cauza acestor baieti, care intr-un final s-au ridicat si si-au revenit miraculos. Atmosfera a continuat, nu inainte de a primi putina bataie de la gardiencele care erau gata-gata sa ii trimita acasa si sa sune la politie. In mare a fost foarte frumos, chiar mi-a placut atmosfera, insa dj-ul cu toate ca am inteles ca are o experienta de multi ani, nu mi-a placut deloc si chiar a fost fara vlaga in el.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *