Ata dentara – a se folosi pentru curatarea dintilor in mod special. Stie toata lumea ce inseamna folosirea atei dentare ca si impact pentru sanatatea orala. Doar ca dincolo de modul clasic in care se poate folosi atat dentara exista si acel mod neconventional. Poate ca iti suna ciudat insa ai  numeroase sanse in care sa poti folosi acest instrument sa-i spunem.

F0loseste-o pe post de agatatoare. Vei vedea ca nu se rupe cu una cu doua, nu se rupe atat de usor precum o ata simpla, ceea ce o face total rezistenta si potrivita a se folosi in acest scop. Dupa caz, poate fi vorba de agatatoare pentru tablouri sau de ce nu pentru simple nevoi in materie de sfoara.

La fel de ciudat suna si o folosesti pe post de ata de cusut la nasturi. Ata dentara este cea care rezista si in masura in care nu deranjeaza ca este alba se poate folosi cu succes in acest scop. Doar ca ai nevoie de ceva rabdare cand vei coase.

Prajiturile de casa sunt un deliciu. Doar ca partea cea mai grea tine de modul in care desprinzi acele prajituri de pe foliile speciale. Astfel ca ata dentara, crezi sau nu, ajuta si in acest sens. Fiind tare, rezistenta, te ajuta sa desprinzi cele doua parti fara probleme. Si daca tot suntem la acest capitol descopera ca ata dentara te ajuta de asemenea sa tai mamaliga. Daca esti adeptul stilului rudimentar si pur bio mamaliga se portioneaza cu ata. Dar pentru ca este vorba si de temperaturi inalte tine cont de faptul ca ata dentara rezista mai bine.

Si chiar daca nu suna tocmai comod iti poti asigura si bagajele cu ata dentara. Asta inseamna sa mergi pe un stil usor mai vechi caci mai nou avem sisteme de securitate si lacate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *