In ultimul timp a devenit un soi de afacere sa fii fotograf la evenimente. Lumea a inceput sa fie din ce in ce mai interesata de modul in care isi formeaza si isi pastreaza amintirile. Insa ce-i drept nu toti pot fi adevarati artisti care sa faca din pasiune o munca, care sa ofere practic arta prin fiecare fotografie imortalizata.

Fotograful ales

Apelezi la un fotograf cand vine vorba de un eveniment aparte, de un eveniment unic in viata ta caci de restul, de timpul liber iti incerci propria experienta. Insa la un cadru formal mai ales se tine cont de o prestanta si de imaginea ce se poate forma. Tu  ca si gazda, tu ca si om participant ai nevoie de imaginea pe care o oferi celor pe care ii inviti. Si dincolo de asta tine de amintirile tale, vietii tale.

Alegerea unui fotograf este de la sine inteleasa. Ce alegi insa tine de modul in care tu iti pui singur amprenta pe ce va fi. Ai nevoie de un fotograf Bucuresti si pasii pe care ii faci sa alegi concret pe cel cu care sa colaborezi sta in mainile tale. Si incepi cu ceea ce conteaza cel mai mult pana la urma si anume munca respectivului. Daca unii urmeaza un soi de tipar caci spre exemplu la o nunta se doreste accent pe mireasa si pe pregatirile acesteia. Insa dincolo de asta nu conteaza emotia ce ti-o transmite o fotografie? Vei crede ca e prea mult insa acea sclipire din ochii personajelor, acea traire intensa a momentului sunt rand pe rand asteptari de a se vede in fotografia cu pricina; exact asa cum s-a  intamplat.

Maiestria cu care sunt lucrate fotografiile reprezinta un alt punct de interes care sa te ghideze. Sa nu uitam ca dincolo de clasic sta un ochi artistic care stie ce unghi avantajeaza cel mai bine si se foloseste de orice detaliu pentru a realiza un cadru unic. Nu te limita in a admira fotografii de un simplism aparte si mergi dincolo de ceea ce inseamna meseria in sine. Tocmai de aceea multi fotografi sau cel putin cei care fac totul cu daruire, cu pasiune si prin arta nu vor pune un pret pe amintirile vietii tale. Permite-ti timp sa analizezi totul, sa discutati ceea ce doresti si ce asteptari ai ca in cele din urma sa ajungeti la un numitor comun.

Oricat de simplu ar parea alegerea unui fotograf te provoaca sa faci o alegere estetica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *