aplicatie religiosi Nu mai avem timp pentru biserica si cultul religios pentru ca in ritmul rapid in care traim facem mai totul pe fuga. O rugaciune se impune asa cum spun dogmele bisericesti insa cand sa mai ai timp sa zabovesti in fata icoanelor? Nimic mai simplu in lumea moderna cand exista chiar si o aplicatie pentru cei care isi cauta iertarea de pacate.

La un click distanta in lumea internetului avem acces la orice informatie. Asa se face ca pana si partea religioasa este parte din aceasta lume. Nu trebuie sa faci prea mare efort si pana la urma sa nu uitam ca divinul este mereu langa noi, oriunde am fi si nu numai in biserica. Pe asta se mizeaza probabil cand se doreste un moment de liniste si cu aceeasi usurinta se acceseaza o serie de rugaciuni dintr-un audio book.

La radio se poate asculta o slujba in direct asa ca de ce nu am putea in egala masura sa citim rugaciuni direct de pe telefon? Poate ca nu mutl va fi pana cand vom ajunge sa participam cu holograme la biserica. Pana sa mergem atat de departe ramanem in lumea celor religiosi. O idee care pentru unii este atat de practica incat se pune accent pe ideea de usurinta care sa nu te indeparteze de divinitate. Daca nu ai timp sa il dedici unei carti de rugaciuni telefonul inteligent ce il folosesti la tot felul de aspecte te poate ajuta si cu mantuirea ce o cauti.

O idee apreciata insa care ne duce cu gandul ca nimic nu mai este la fel. Sa nu confundam insa ce inseamna participarea cu sufletul la o slujba sau vizita la biserica, asa cum este numita si Casa lui Dumnezeu, unde te regasesti si te confesezi. De la distanta insa nu poti avea aceleasi beneficii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *