Junaio este cea mai avansata aplicatie de mobil de tip realitate augmentata. Este o modalitate rapida si simpla de a descoperi lumea intreaga.

Descopera evenimente locale, oferte si descrieri; scaneaza coduri QR  si coduri de bare pentru a obtine accesul direct la informatii aditionale; deblocheaza  continut ce denota ceva  sau imagini si obiecte pentru a juca jocuri video sau exprimenteaza noi interactiuni virtuale.

Te-ai simtit vreodata plictisit sau pierdut in spatiu, chiar si inpropriul tau oras sau loc de resedinta? Este pe undeva vreo noua premiera de film sau vreo expozitie in oras? Unde este cel mai apropiat ATM, taxi sau statie de metrou? Care este cel mai bun loc in care vei lua cina in seara asta? Junaio este tovarasul de mobil de care ai nevoie pentru a vedea ce i cum si pentru a te descura in jungla urbana, cum s-ar zice.

Iti vine greu sa navighezi printre harti si liste? Junaio se foloseste de realitatea artei augmentate pentru a obtine acces instant la  informatii disponibile exact de unde provin acestea-din punctul tau de vedere. Nu ai vrea sa poti sa scanezi tot ce se poate ca si un cod QR?

Foloseste trasatura ScanView pentru a scana coduri QR si pentru a obtine acces instant la informatii  legate de produse si la pagini web. Sau foloseste cautarea vizuala ca sa descoperi continut in imaginile AR permise. Te-ai saturat sa tot descraci tot felul de aplicatii tot timpul?

Junaio combina continut din cadrul aplicatiilor populare cum ar fi anunturile de pe eBay, Valpak, Foursquare, Instagram, Eventbrite, si din cadrul mult mai multor site-uri printr-o singura aplicatie. Rasfoieste cu usurinta  toate canalele de Junaio disponibile si obtine actualizari la zi din toate continuturile tale favorite.

Vrei sa incerci cate ceva nou in fiecare zi? Distractia si amuzamentul este doar la cateva atingeri distanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *