Singura legatura pe care o are masina cu soseaua o reprezinta anvelopa. acvila romania

Vremea a inceput deja sa se incalzeasca, se apropie sezonul estival, temperaturile sunt deja mai crescute si din acest motiv se impune schimbarea anvelopelor de iarna cu cele de vara.

Recomandarea specialistilor de a schimba anvelopele de iarna cu cele de vara in sezonul cald vine sprijinita de aspectele tehnice care caracterizeaza fiecare tip de anvelopa in parte. Anvelopele de iarna au o compozitie mai rezistenta la temperaturi scazute. Cauciucul de pe banda de rulare este mai moale, pentru a putea asigura manevrabilitate si aderenta la sosea mai buna chiar si in conditii de polei sau zapada. Anvelopele de vara, pe de alta parte, sunt mult mai potrivite pentru sezonul cald, avand o compozitie mai dura si rezistand mult mai bine la temperaturi mai mari.

Schimbarea cauciucurilor de iarna cu cele de vara este recomandata si de Acvila Romania – care comercializeaza o gama larga de anvelope pentru diverse tipuri de vehicule, atat pentru iarna cat si pentru vara. Pe site-ul oficial pot fi vazute modelele si tipurile de anvelope disponibile, am sunat insa pentru a cere ceva recomandari. Consultantul ce sta tot timpul la dispozitia clientilor ne-a explicat de ce este mai recomandata rularea cu anvelope de vara in sezonul cald.

Compozitia cauciucului in cazul anvelopelor de vara este una mai rigida, ceea ce face ca acestea sa se comporte mai bine la temperaturi de peste 7° C. Chiar si la temperaturi mai ridicate, in conditii de carosabil uscat sau umed, anvelopele de vara sunt proiectate pentru a oferi acea performanta optima.

Pe site-ul oficial Acvila Romania pot fi gasite toate tipurile de anvelope, de la cele de vara pana la cele de iarna sau cele mixte, pentru toate anotimpurile. Marcile de anvelope puse la dispozitia doritorilor sunt de asemenea din cele mai diverse: Bridgestone, Goodyear, Michelin, Dunlop, Continental, Pirelli si multe altele. In acest fel orice sofer poate gasi aici anvelopele potrivite pentru masina sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *