Domain Name:COSTINEL.INFO
Created On:19-Apr-2012 16:51:33 UTC
Last Updated On:22-Feb-2013 15:55:12 UTC
Expiration Date:19-Apr-2014 16:51:33 UTC
Sponsoring Registrar:GoDaddy.com LLC (R171-LRMS)

Astazi am prelungit domeniul pentru inca un an. Vreau sa fiu printre bloggeri cat mai mult timp posibil.
Poate unii o sa ma intrebati de ce nu am trecut pe .ro sau alt domeniu, pur si simplu asta e alegerea mea. Domeniul .info mi se potriveste de minune. Nu ma consider un „pro” sau un blogger de elita ce merita sa fie pe .ro
ch center
Odata cu prelungirea domeniului mi-am platit si hostingul pe inca 3 luni si vreau sa va spun ca pe 28 februarie, adica peste 6 zile voi face 2 ani de zile de cand sunt client CH-Center.com. Sunt complet multumit de serviciile oferite de ch-center, timp de 2 ani de zile nu am avut probleme de down sau altele.

Despre ch-center am mai scris si acum un an de zile, click aici.

Cei de la hosting au un program de facturare online care sincer ma multumeste. Iar in ziua de astazi factura electronica este cea mai buna solutie. Niciun stres ca trebuie sa vine postasul.

14 comentarii la „Am prelungit domeniul !”
  1. Si eu am si hosting de la ch-center, cu toate ca mi se cam par scumpi.. dar mno.. eu am de prin mai multe parti hosting, si pentru moment am ales sa folosesc platforma blogger, e moca.. si de durata.

  2. Multi ani inainte! Nu stiu cum se face ca eu nu am postat nici un articol cu ocazia aniversarilor… Cred ca va trebui sa fiu mai atent :))

  3. Ai si tu vreun cod pentru prelungire la godaddy? :D Am mai multe domenii si parca nu ma tenteaza sa arunc cu banii pe geam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *