apartamente-regimhotelier.ro

Bucurestiul este capitala Romaniei si unul din cele mai frumoase orase din tara. „Micul Paris”, asa cum i se mai spune- fiind o porecla ce si-a primit-o inainte de cel de-al Doilea Razboi Mondial, este un oras plin de viata, care nu doarme nici macar o secunda. Un oras cu o incarcatura istorica puternica, ofera romanilor cele mai frumoase locuri turistice din tara, cum ar fi Parcul Cismigiu, Arcul de Triumf, Palatul Parlamentului, Centrul Vechi si multe alte zone.

Din punct de vedere turistic, Bucurestiul poate fi o locatie ideala, insa este si un loc perfect pentru cei care se invart in lumea afacerilor. Astfel, indiferent ca esti un simplu turist care isi doreste sa vada capitala sau esti o persoana din provincie care are treaba in Bucuresti in interes de afaceri, cu siguranta vei avea nevoie si de un loc unde sa te cazezi pe toata perioada sederii tale. Hotelurile pot fi destul de scumpe si, in general, sunt arhipline, iar o sedere la prieteni iese din calcul, pentru ca nu vrei sa deranjezi sau sa fii deranjat.

Regim hotelier in Bucuresti

Dar, te-ai gandit vreodata la o alta solutie? Ei bine, exista o varianta care iti pune la dispozitie apartamente sau garsoniere de inchiriat in regim hotelier, care iti pot oferi conditiile necesare tie. Ofertele de garsoniere si apartamente in regim hotelier din Bucuresti pot varia destul de mult, fiind o varianta mai buna comparativ cu hotelurile sau pensiunile din zona. Acest tip de cazare este o optiune mai buna si se foloseste, cu precadere, in statele din vestul Europei- cum este Franta, Italia, Marea Britanie etc., dar si in Statele Unite. In Romania insa, regimul hotelier a fost implementat in urma cu un aproximativ un deceniu, cand preturile de la hotelurile din oras au inceput sa creasca foarte mult.

Astfel, acest sistem a inceput sa prinda amploare in Romania si implicit in Bucuresti, fiind o alternativa extraordinara daca iti doresti sa petreci cateva zile in oras.

Cazarea in regim hotelier este simpla: accesezi www.apartamente-regimhotelier.ro si gasesti oferta care se potriveste pe gustul tau. De asemenea, aici gasesti apartamente sau garsoniere in zone centrale ale Bucurestiului. In plus fata de aceste lucruri, iti poti rezerva apartamentul sau garsoniera prin apel telefonic sau chiar online, direct pe site-ul web www.apartamente-regimhotelier.ro.

De ce regim hotelier si nu un hotel?

Avantajele alegerii unui apartament in regim hotelier sunt numeroase, insa principalul motiv pentru a face aceasta alegere consta in intimitate. Spre deosebire de o camera la un hotel, un apartament in regim hotelier in Bucuresti presupune mai multa confidentialitate, astfel ca vei putea sa te bucuri de liniste, la fel cum faci si acasa. De asemeni, costurile cazarii in regim hotelier sunt mai mici comparativ cu preturile oferite de hoteluri.

Agentia ROcazare SRL este o agentie de inchirieri si subinchirieri de apartamente si garsoniere in regim hotelier in Bucuresti, oferind cazare in garsoniere sau apartamente cu doua sau trei camere de lux, complet mobilate si utilate, potrivite pentru tine si nevoile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *