fericire (2)Se intampla de foarte multe ori sa nu ne dam seama care sunt lucurile care ne fac cu adevarat sa fim fericiti. De ceel mai multe ori bucuria apare din diferite gesturi marunte. Nu stii cum sa ii faci pe cei de langa tine sa fie fericiti si probabil ca nu iti dai seama ca niste lucruri absolut minore te pot face sa fii fericiti si tu si cei din jurul tau.

In continuare vom prezenta cateva lucruri care te vor ajuta sa ii faci pe cei din jurul tau mult mai fericiti. Iata care sunt acestea:

  • In primul rand trebuie sa faci astfel incat sa ii faci pe cei din jurul tau fericiti. Si cum potu sa ii faci fericiti decat daca nu ii faci sa zambeasca cat mai des? Incearca sa faci ca orice instant sa fie fericit si astfel vei uita si stresul de la munca si alte probleme care in mod normal te fac pe tine sau pe cei din jurul tau sa fie tristi. De asemnea, in momentul in care esti la serviciu poti sa faci diferite glume pentru a face ca atmosfera sa fie mai placuta. Astfel, colegii tai te vor placea si te vei simti si tu extrem de bine.
  • Un alt lucru care ii poate face fericiti pe cei din jurul tau sunt complimentele,. Probabi ca nu obisnuiesti insa daca vei complimenta pe cei din jurul tau ii vei face sa se simta mult mai bine si implicit mai fericiti. Orice persoana, atat barbatii cat si femeile se simt extrem de bine in momentul in care sunt complimentati. Orice persoana are nevoie de aprobarea celor din ur pentru a avea incredere in propria persoana si pentru a se simti mult mai bine. O zi poate fi mult mai frumoasa cand esti apreciat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *