accesorii

O masina are si ea o anumita durata de viata, insa nu numai asta este, ci si faptul ca proprietarul acesteia se satura la un moment dat de trasaturile acesteia si doreste sa o schimbe. Exista mai multe feluri in care un automobil obisnuit se poate moderniza sau personaliza in functie de dorintele posesorului si conducatorului auto.

  • Placute de inmatriculare. O optiune grozava pentru tunarea masinii la exterior este de a dispune de placute de inmatriculare cat mai in trend. A ramane in limitele normale si ce le permite legea, a fi creativ si a decora masina dupa cum iti doresti, nu este deloc greu, daca ai banii necesari. Poti sa iti treci numele tau in locul numarului, orasul tau favorit, cuvantul tau favorit, un anumit model sau orice ai dori, daca iti permite legea si daca arata bine. Dar, ai grija sa nu faci pe arogantul si sa ajungi de rasul multimii. De asemenea poti avea si placute de inmatriculare stilate cu led cu care sa defilezi in trafic.
  • Aparatoare de noroi. Stiu la ce te gandesti. Aceste aparatoare de noroi sunt sunt must oricum, o necesitate si nu un accesoriu al masinii tale. Insa, cum este sa obtii un set de aparatoare frumoase care sa apere rotile de noroiul care este necrutator? Ramai la tematica pentru care te-ai decis in cazul restului accesoriilor. Si daca nu ai in cap o anumita tema, cel putin asorteaza un contrast de culori ale aparatorilor cu culoarea generala a masinii.
  • Lumini de decor. Poti adauga de asemenea si factorul bling masinii tale prin obtinerea de lumini super trendy pentru decorarea masinii tale. Evita a le folosi drept lumini de intalnire pentru a nu dauna sau insela viziunea altor participanti la trafic.

Exista cu siguranta o multime de accesorii cool pe care le poti incerca ori de cate ori iti doresti. Cheltuie ceva bani si fa-ti masina fabuloasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *