Categorii
Diverse Life and you Vlogging

3 motive pentru care faci cheltuieli prostesti

Te apuci de sport. Gata, nu se mai poate sa lasi suncile sa atarne sau sa iti vezi pielea si muschii cum nu au tonus. Nu arati bine insa nici nu ai timp de sport. Ori te motivezi prin a te atrage singur, ca si cand ai pacali un copil, cand alegi sa iti cumperi tot felul de produse specifice.

Faci cheltuieli care nu isi au rostul mai ales ca nu alegi o cale lunga in acest sens. 3 motive pentru care iti cheltui resursele financiare fara sa fie nevoie:

  1. Bauturi sportive. Crezi ca acesta este secretul sa rezisti mai mult la sala si la antrenamentele ce ti le impui. De fapt nu ai nevoie de asa ceva daca nu esti un sportiv de performanta. Si in orice caz ai si alte solutii asa cum sunt bananele spre exemplu. In orice caz, acele bauturi nu iti sunt de mare ajutor si in general ai nevoie de o dieta echilibrata si de apa.
  2. Echipamentul de sala. Sunt acele echipamente de firma care te atrag insa care costa destul de mult. In orice caz poti sa te bazezi pe un costum sport insa din bumbac mai ales tricoul pe care il porti. sa ne gandim ca ai pornirea de a mege la sala doar de doua ori si pentru asta sa alegi un echipament este poate prea mult.
  3. Abonamentul. Sunt diverse tipuri insa stii ce se va intampla nu? Va ramane uitat in portofel si  nu ai timp sa ajungi in termenul sau valabil la orele de antrenament. Daca nu te poti lipsi de asta sa nu spunem ca orice tip de miscare este binevenita incearca sa iti gasesti un tip de abonament flexibil care sa ti se potriveasca si mai cu seama sa fie cel care sa iti aduca si nevoia de un buget mai redus si mai convenabil cu timpul alocat acestei misiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *